Blog

ByIvan BREZIANSKY

Mesačník Java – júl 2023

Vitajte v Java mesačníku! Máme pre vás pripravené vzrušujúce vydanie plné hodnotného obsahu a užitočných článkov. Dozviete sa o AI Assistant od JetBrains, objavíte nové funkcie v pripravovanom vydaní Java…

ByIvan BREZIANSKY

Posilnite svoju sieťovú obranu pomocou detekcie a odozvy DNS: Zaregistrujte sa teraz a získajte prehľad a dozviete sa viac o výhodách ochranného modelu DNS

TERMÍN: streda 26. júla ČAS: 10:00 BST | 11:00 SELČ | 14:30 IST V dnešnom neustále sa meniacom prostredí hrozieb musia podniky prispôsobiť svoje bezpečnostné stratégie, aby účinne chránili svoje…

ByIvan BREZIANSKY

Climb Channel Solutions Partners s AppOmni

Climb Channel Solutions Partners s AppOmni, ktorý ponúka viditeľnosť dát a bezpečnosť riešení SaaS Sme nadšení, že môžeme oznámiť nové partnerstvo s poskytovateľom zabezpečenia SaaS, AppOmni. S AppOmni teraz Climb…

ByIvan BREZIANSKY

Cimcor júnové novinky 2023

CWPP: Odomknutie sily cloudu Keďže trh pokračuje v migrácii z tradičného staršieho a lokálneho na natívne cloudové, aplikácie musia byť prerobené – a to nie je také jednoduché ako jednoduché…

ByIvan BREZIANSKY

Rozlúčte sa s ransomvérovými útokmi

Kasten K10 V6.0 je teraz k dispozícii! Kasten K10 V6.0 poskytuje ochranu pred ransomvérom na podnikovej úrovni pre Kubernetes. Najnovšie vydanie Kasten K10 prináša integráciu dát a ciest správy s…