Blog

ByIvan BREZIANSKY

Nová Super NetWall a hlavné OT správy za marec 2023

Vitajte v bulletine kybernetickej bezpečnosti OPSWAT OT – váš mesačný zdroj informácií o tom, čo ovplyvňuje svet kybernetickej bezpečnosti OT, a ktorý nás informuje o tom, ako ho čo najlepšie…

ByIvan BREZIANSKY

Ako sa účinne brániť pred útokmi malvéru?

Pozvanie na webinár ako sa účinne brániť pred útokmi malvéru, Webinár: Streda 28. marec 2023, 14:00–15:30 hod. srdečne vás pozývame na marcový webinár, ktorého ústrednou témou bude ako sa účinne…

ByIvan BREZIANSKY

JetBrains, marec 2023 – Preskúmajte ročné najdôležitejšie udalosti JetBrains

Naučte sa Rust zadarmo s JetBrains Academy Počuli ste, že Rust je už 7 rokov po sebe najobľúbenejším programovacím jazykom medzi vývojármi? Zistite, prečo je Rust taký populárny a ako…

ByIvan BREZIANSKY

Pridajte sa k nám na Slam Dunk Series v meste blízko vás

Herný čas pre profesionálov v oblasti kybernetickej bezpečnosti Pripojte sa k Commvaultu a Microsoftu na našej sérii Slam Dunk s webovým vysielaním na požiadanie s bývalým hráčom L.A. Lakers A.C.…

ByIvan BREZIANSKY

Webinár: 2023 SANS Multicloud Survey: Zamerajte sa na DNS

TERMÍN: streda 29. marca ČAS: 10:00 BST | 11:00 SELČ | 14:30 IST 2023 SANS Multicloud Survey je komplexná štúdia, ktorá hodnotí spôsoby, akými organizácie využívajú tradičné sieťové služby na…