Blog

ByIvan BREZIANSKY

Mesačník Java – február 2023

Nový mesiac – nové príbehy! Februárové vydanie Java anotovaného mesačníka je tu, obsahuje novinky a trendy z odvetvia, užitočné návody a podrobné screencasty. Tento JAM ponúka niekoľko zaujímavých predpovedí o…

ByIvan BREZIANSKY

Aktualizácie OPSWAT a zdroje kritickej infraštruktúry

Vitajte v aktualizácii OPSWAT – váš zdroj noviniek a informácií o ochrane kritickej infraštruktúry (CIP) a produktoch a službách OPSWAT. Ak ste tak ešte neurobili, určite sledujte OPSWAT na LinkedIn,…

ByIvan BREZIANSKY

Webinár: Polarion Connector für Enterprise Architect – Optimalizovaná integrácia pre systémové inžinierstvo

LieberLieber Software a Siemens predstavujú svoju integráciu Polarion ALM - Enterprise Architect. Táto najmodernejšia integrácia je založená na najnovších technológiách a prináša dôležité aktualizácie pre používateľov oboch systémov. Siemens, vývojár…

ByIvan BREZIANSKY

Tipy, triky a osvedčené postupy na správu databázy SQL Server

Je vaša inštancia servera SQL Server dobre udržiavaná? Je bežné, že sa ľudia obávajú, či nezabudli vykonať nejakú potrebnú údržbu alebo nevynechali dôležité nastavenie. Správa databázy môže byť jednoduchá a…

ByIvan BREZIANSKY

Živý webinár: Zistite, ako zvýšiť automatizáciu, viditeľnosť a kontrolu vašej siete

TERMÍN: streda 22. februára ČAS: 10:00 GMT | 11:00 SEČ | 15:30 IST Sieťové prostredie sa neustále vyvíja, poháňa ho distribuovaná pracovná sila, OT a cloud. Tradičné riešenia správy na…