Blog

ByIvan BREZIANSKY

Januárový newsletter: Nový rok s novými pravidlami!

Vitajte v roku 2023! Nový rok rovná sa nové predsavzatia a nové nariadenia. Ste pripravení pokračovať v ochrane svojich údajov? Držíme vám chrbát! Môžete očakávať, že vás budeme informovať o…

ByIvan BREZIANSKY

Spravujte svoje prostredie SQL Server od “cloudu až po zem”

Snažíte sa pochopiť rôzne možnosti cloudového nasadenia a ako efektívne spravovať svoje prostredie? Ak áno, tento webový prenos s Robom Reinauerom na požiadanie si nenechajte ujsť. V tejto prezentácii sa…

ByIvan BREZIANSKY

Infoblox s potešením predstavuje tento webový seminár o architektúre zabezpečenia DNS

TERMÍN: streda 15. februára ČAS: 10:00 GMT | 11:00 SEČ | 15:30 IST Systém názvov domén (DNS) je v podstate centrálnym nervovým systémom internetu – každý ho potrebuje, aby fungoval,…

ByIvan BREZIANSKY

Ste pozvaní: Vstúpte do bezpečnosti s bezplatným párom Converse/Old Skool Vans

Dáta sú korunovým klenotom dnešných podnikov a sú hlavným cieľom ransomvérových útokov. Ako sa objavujú nové a pokročilé vektory hrozieb, nikdy nebolo dôležitejšie zvážiť robustné nástroje, ktoré proaktívne izolujú vašu…

ByIvan BREZIANSKY

Newsletter JetBrains, január 2023

Kotlin 1.8.0 bol vydaný Toto vydanie prináša nové funkcie JVM, pridáva novú možnosť kompilátora -Xdebug, zvyšuje výkon kotlin-reflect a zlepšuje interoperabilitu Obj-C/Swift. Úplný zoznam aktualizácií nájdete v blogovom príspevku. Čo…