Blog

ByIvan BREZIANSKY

Správy Bitdefender Partners – september

XDR: Najnovší TLA alebo najnovší Cyber ​​Shield? Vzhľadom na dnešnú abecednú polievku akronymov v kybernetickej bezpečnosti nie je žiadnym prekvapením, že sa ľudia pýtajú, či je XDR len ďalším módnym…

ByIvan BREZIANSKY

ITS Partner Newsletter

Máme najnovšie aktualizácie od PaperCut pre Print Deploy, ktoré boli navrhnuté tak, aby ponúkali lepšiu používateľskú skúsenosť pre tých, ktorí pracujú vo veľkých lokalitách s viacerými pracoviskami. Umango poskytuje ukážku…

ByIvan BREZIANSKY

Živý webinár: Zistite, prečo je viditeľnosť dôležitá pre bezpečnosť siete

TERMÍN: streda 5. októbra ČAS: 10:00 BST | 11:00 SELČ | 14:30 IST V máji 2022 spoločnosť Infoblox poverila spoločnosť Forrester Consulting, aby preskúmala potrebu lepšej viditeľnosti na zlepšenie zabezpečenia…

ByIvan BREZIANSKY

Septembrový bulletin – Ochrana vašich údajov pomocou Safetica

Sme radi, že sa s vami môžeme podeliť o to, že Safetica je v súlade s ISO 27001. Náš Chief Information Security Officer, Radim Trávníček, vysvetľuje recertifikáciu a ďalšie plány,…

ByIvan BREZIANSKY

PARTNERSKÉ NOVINKY – september 2022

NOVINKY O PARTNEROCH CIMCOR: VYTUŽENIE SYSTÉMU, AKTUALIZÁCIE WEBOVÝCH STRÁNOK A ĎALŠIE Dúfame, že sa vám naše zmeny na webovej stránke Cimcor páčili. Vy ste sa pýtali a my sme odpovedali!…