Blog

ByIvan BREZIANSKY

Školenie zákazníkov | Zvýšte úroveň zabezpečenia vašej databázy pomocou SQL Provision a SQL Data Catalog

Pridajte ochranu údajov do monitorovania pomocou SQL Provision a Data Catalog štvrtok 29. septembra, 17:00 – 17:30 BST / 11:30 – 11:30 CT / 18:30 – 18:30 SELČ V tomto…

ByIvan BREZIANSKY

Mesačník Java – september 2022

Pre septembrové vydanie Java anotovaného mesačníka sme pripravili množstvo zdrojov, ktoré vám pomôžu hladko prejsť do jesennej sezóny. Okrem toho vás srdečne pozývame na našu bezplatnú online konferenciu IntelliJ IDEA…

ByIvan BREZIANSKY

.NET mesačník september 2022

Vedel si? Od roku 2020 sa 64,82 % vyhľadávaní na Googli skončilo bez kliknutia na iné webové vlastníctvo. Ľudia zostávajú v hornej polovici prvej stránky s výsledkami vyhľadávania. .NET novinky…

ByIvan BREZIANSKY

Rozšírte svoje schopnosti v geoštatistike ťažby a zvýšte presnosť odhadu zdrojov

ODHAD OBNOVITEĽNÝCH ZDROJOV Naučte sa dve kľúčové geoštatistické techniky pre odhad obnoviteľných zdrojov: Uniform Conditioning a Geostatistical Simulations. Získajte prehľad o výhodách a nevýhodách každej metodiky. Ázia a Tichomorie: —…

ByIvan BREZIANSKY

Zvážte tieto bezpečnostné riziká databázy

Bezpečnosť databázy je možno najdôležitejšou súčasťou programu informačnej bezpečnosti, ktorej veľa ľudí nevenuje pozornosť. Niektorí by mohli predpokladať, že bezpečnostné kontroly siete alebo servera sú dostatočné na ochranu databáz. Nie…