Blog

ByIvan BREZIANSKY

Menej známe cloudové služby pre správcov databáz

Ak ste správcom databázy (DBA), pravdepodobne máte databázy nastavené na virtuálnom počítači (VM). A možno používate spravované cloudové databázy. Existujú však aj ďalšie dôležité funkcie vykonávané v cloude. Naše zdroje…

ByIvan BREZIANSKY

Tipy a triky Axure

Sme späť s našou ďalšou sadou tipov a trikov Axure! Naším cieľom je zdieľať niektoré skratky a užitočné rady pri práci v rámci našej platformy UX. Tip #1: Preveďte SVG…

ByIvan BREZIANSKY

Aktualizácia Redgate: ROI kompatibilnej databázy DevOps

Mnohé organizácie prirodzene chcú vedieť, aká bude návratnosť investícií (ROI) zo zavedenia postupov DevOps. Tento whitepaper odhaľuje výhody Compliant Database DevOps a poskytuje metódu výpočtu ROI spolu s funkčnými príkladmi.…

ByIvan BREZIANSKY

Lepšie spravujte zálohy servera SQL Server

Toto je päť hlavných chýb týkajúcich sa správy záloh servera SQL Server: • Nekonzistentné plány zálohovania • Nezahŕňanie nových databáz do plánu zálohovania • Necentralizované spracovanie zálohovania • Vyradenie správcu…

ByIvan BREZIANSKY

Živý webinár: Získajte informácie o trendoch z tohto webinára o Cyber ​​Threat Intelligence

TERMÍN: streda 24. augusta ČAS: 10:00 BST | 11:00 SELČ | 14:30 IST Infoblox s potešením predstavuje webinár o kybernetickom spravodajstve o hrozbách 2. štvrťroka 2022. Tento webinár je založený…