Category Archive AquaFold

ByIvan BREZIANSKY

Vydanie: Aqua Data Studio 22.2 s tmavou témou

S potešením oznamujeme všeobecnú dostupnosť verzie Aqua Data Studio 22.2. Toto vydanie výrazne zlepšuje vzhľad, dojem, bezpečnosť a produktivitu produktu.

Čo je nové vo verzii 22.2:
• Pridaná tmavá téma pre celé GUI
• Aktualizovaný grafický balík pre novšie grafické karty a vyššie rozlíšenia
• Vylepšené zabezpečenie a výkon prostredníctvom Java verzie 11.0.13

Prečítajte si blogový príspevok, poznámky k vydaniu, pokyny na aktualizáciu opravy a dokumentáciu k verzii 22.2. Zľavy na viacužívateľské a viacročné licencie sú k dispozícii podľa vašich potrieb.
Uložiť teraz

ByIvan BREZIANSKY

AquaFold: Ako vyťažiť viac zo Snowflake pomocou Aqua Data Studio

Webinár: Ako môžu dátoví profesionáli získať viac zo Snowflake a iných DBMS pomocou Aqua Data Studio

Dátum: streda 15. septembra 2021

Čas: 11 AM PT | 1 PM CT | 2 PM ET

Na tomto webinári Lisa Waugh, produktová manažérka spoločnosti Idera, predstavý schopnosti a výhody Aqua Data Studio vrátane:
● Jeho ľahko použiteľný a výkonný GUI klient, ktorý pracuje so Snowflake a mnohými ďalšími databázami DBMS, a poskytuje ďalšie funkcie pre natívneho GUI klienta Snowflake.
● Ako môžete konsolidovať a používať jeden nástroj pre všetky vaše databázové platformy, znížiť krivku učenia a nákladov a zvýšiť jednoduchosť migrácie údajov z jednej platformy na druhú.
● Kompatibilitu so všetkými hlavnými operačnými systémami (Windows, Linux, macOS)
● Podporu jazykov vrátane angličtiny, čínštiny (zjednodušenej, tradičnej), francúzštiny, nemčiny, japončiny, kórejčiny, portugalčiny, španielčiny
● Kapacity pre šírku aj hĺbku funkčnosti.