Bitdefender Spring Promo 2022

ByIvan BREZIANSKY

Bitdefender Spring Promo 2022

Bitdefender Spring Promo 2022 v nadväznosti na súčasné geopolitické udalosti sme sa rozhodli pomôcť firmám, ktoré používajú konkurenčné bezpečnostné riešenie, s ktorým nie sú spokojní alebo mu už nedôverujú. Pripravili sme špeciálnu promo akciu, ktorá umožní Vám aj Vašim zákazníkom získať licencie produktov Bitdefender za mimoriadne zaujímavých podmienok.

Bitdefender Spring Promo 2022
Promoakcia prebieha v 2 variantoch, a zákazník si môže vybrať variant, ktorý mu bude viac vyhovovať.
1. variant: ODKUPNÉ
Zákazníkom, ktorí používajú platené konkurenčné riešenie, ponúkame odkupné v dĺžke až 12 mesiacov. Akcia sa vzťahuje iba na nových zákazníkov!

2. variant
Určené zákazníkom, ktorým sa 1. variant s odkupným nevyplatí, a odkupné sa teda v tomto prípade nerieši. Akcia sa vzťahuje iba na nových zákazníkov!

Výhody riešenia Bitdefender GravityZone Elite
GravityZone Elite chráni vašu organizáciu pred cielenými a sofistikovanými kybernetickými útokmi, ako sú APT (Advanced Persistent Threats) a ransomware. Využíva na to viac ako 30 vrstiev bezpečnostných technológií založených na strojovom učení. GravityZone Elite sa ľahko ovláda z jedinej konzoly, a pokrýva fyzické, virtuálne, mobilné a cloudové koncové body a emaily. GravityZone Elite má nízke režijné náklady, a poskytuje potrebný vizuálny prehľad a dokonalú kontrolu, čo znižuje náklady na personál. Produkt je kompletne v slovenčine.

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.