C++ mesačník október 2021

ByIvan BREZIANSKY

C++ mesačník október 2021

Epizóda podcastov zameraná na CppCon, kombinácia reťazca a šablón, presun vs. Kopírovanie a základy UDL

Anastasia Kazakova: Máme pre vás všetky októbrové novinky v našom najnovšom mesačnom prehľade C++ a jeho sprievodnej relácii. Nie je potrebná diagnostika. Môžete si vybrať, či budete čítať, počúvať alebo sledovať náš základný prehľad mesačných noviniek C++:

 Prečítajte si mesačný súhrn na našom blogu.

 Prihláste sa na odber e-mailov s poznámkami v C++ vyplnením tohto formulára.

 Pozrite si reláciu- „No Diagnostic Required“ na YouTube. Aby ste sa uistili, že budete počuť o nových epizódach, sledujte nás na Twitteri.

 Vypočujte si náš podcast – stačí vyhľadať „No Diagnostic Required“ vo svojom obľúbenom prehrávači podcastov. Epizóda podcastu NDR venovaná CppCon

Tento mesiac sa naše vydanie „No Diagnostic Required“ trochu líši od našich bežných epizód. Sú na to dva dôvody. Po prvé, naši kolegovia z podcastu CppCast si nedávno všimli, že existujú aj iné podcasty v jazyku C++, ale len málo z nich je pravidelných. CppCast a NDR sú, ale Cpp. Chat, ktorého hostiteľmi sú Phil Nash a Jon Kalb, už nejaký čas nevyšiel. Tak som navrhol Philovi, ktorý je hostiteľom Cpp.Chat aj NDR, nahrať spoločnú epizódu, aby Cpp.Chat vdýchol nový život. Po druhé, CppCon sa konal naživo len pred týždňom. Keďže ide o najväčšie podujatie v C++ na svete, prinieslo množstvo nových poznatkov, inšpirácií a poznatkov v C++. Na tomto hybridnom podujatí sa po našej rok a pol trvajúcej blokáde dalo prediskutovať veľa nových vecí! Je to skvelá príležitosť porozprávať sa s organizátorom, zhodou okolností hostiteľom Cpp.Chat Jonom Kalbom, o tohtoročnom vydaní a jeho vrcholoch.

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.