ESET posilňuje ponuku o Vulnerability and Patch Management

ByIvan BREZIANSKY

ESET posilňuje ponuku o Vulnerability and Patch Management

Predstavujeme vám nové vylepšenia našej ponuky pre firmy. Naše portfólio prešlo niekoľkými významnými zmenami s cieľom ponúkať tie najmodernejšie a najkonkurencieschopnejšie riešenia na trhu:

1. Zavádzame úplne novú funkcionalitu správy zraniteľností a záplat, ktorá bude súčasťou platformy ESET PROTECT. ESET Vulnerability and Patch Management aktívne sleduje zraniteľnosti v operačných systémoch a bežných aplikáciách a umožňuje automatizované opravy na všetkých koncových zariadeniach spravovaných prostredníctvom našej jednotnej platformy ESET PROTECT.
ESET Vulnerability and Patch Management kontroluje tisíce obľúbených aplikácií, napríklad Adobe Acrobat, Mozilla Firefox a Zoom Client, na prítomnosť viac ako 35 000 bežných zraniteľností a rizík (CVE) a umožňuje prispôsobenie politík záplat. Bude súčasťou nového bezpečnostného riešenia ESET PROTECT Elite a pridávame ju aj do existujúceho balíka ESET PROTECT Complete bez akéhokoľvek navýšenia ceny. Možno ju aktivovať veľmi jednoducho prostredníctvom sekcie „Počítače“ v konzole ESET PROTECT Cloud. Funkcia ESET Vulnerability and Patch Management bude aktívna od konca júla 2023.

2. Ako sme už spomenuli, od dnes spúšťame úplne nové firemné bezpečnostné riešenie, ESET PROTECT Elite, ktoré zahŕňa všetky dostupné komponenty a funkcie. Ide o plnohodnotné riešenie XDR, ktoré pokrýva oblasti vynikajúceho prehľadu aj zníženia rizík. V strednodobom horizonte nahradí v ponuke spoločnosti ESET úroveň ESET PROTECT Enterprise.
3. Zrušili sme tiež limit najmenej 100 chránených zariadení pre ESET Inspect. Znamená to, že úroveň ESET PROTECT Enterprise s týmto nástrojom je dostupná od 25 jednotiek a nová úroveň ESET PROTECT Elite je v našich objednávkových systémoch od dnes takisto dostupná od 25 zariadení.

ZISTITE VIAC

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.