Java mesačník – november 2022

ByIvan BREZIANSKY

Java mesačník – november 2022

Dnes vám prinášame novembrové vydanie našej zbierky najvýznamnejších správ, článkov, podcastov a videí o Jave, Kotline a ďalších súvisiacich technológiách.
Vrcholom tohto vydania je verejná ukážka Fleet od JetBrains. Ak máte záujem o náš nový distribuovaný polyglot editor a IDE, srdečne vám odporúčame vyskúšať si ho.
Okrem toho tento Java anotovaný mesačník obsahuje niekoľko zaujímavých kvízov o Jave, články o pripravovaných a nedávnych konferenciách a výber materiálov venovaných jari a Kotlinu.

Správy Java
Java News Roundup 1, 2, 3 – Pozrite si tieto kolekcie najzaujímavejších noviniek Java zo septembra a októbra.
Prehľad Java 19 – Ak ste neštudovali nové funkcie Java 19, Aurelio García-Ribeyro, vrchný riaditeľ produktového manažmentu pre Java SE, Oracle, vám ich ukáže v tejto prehliadke videa.
JEP 431: Sekvenované kolekcie – Prečítajte si podrobný popis kandidáta na novú funkciu, ktorý zavádza nové rozhrania na reprezentáciu kolekcií s definovaným poradím stretnutí.
JavaFX 20 Early-Access zostavy – Stiahnite si zostavy a podeľte sa o svoje pripomienky. Vydanie je momentálne naplánované na marec 2023, takže využite svoju príležitosť a vyskúšajte si ho vopred.

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.