JetBrains FAQ

ByIvan BREZIANSKY

JetBrains FAQ

Poskytujete zľavy pri nákupe viacerých produktov?

Áno, poskytujeme množstevné zľavy, podľa počtu aktuálnych predplatných na vašom účte nasledovne:

  • 10 a viac produktov = 5% zľava
  • 20 a viac produktov = 7% zľava

Odmeníte ma, ak k vám prejdem od konkurencie?

Áno. Po preukázaní používania konkurenčného produktu, vás odmeníme zľavou vo výške 25% na váš prvý nákup. S výberom vhodného produktu vám samozrejme pomôžeme. V prípade záujmu nás kontaktujte a poskytneme vám bližšie informácie.

Poskytujete Startup zľavy?

Áno. Sme hrdí nato, že môžeme pomôcť všetkým startup projektom a poskytnúť im zľavu  vo výške 50%. Pre poskytnutie zľavy, je potrebné vyplniť registračný formulár.

Ako sa dostanem k zakúpenej licencii?

Licenčný certifikát vám pošleme mailom. Mail taktiež obsahuje údaje o objednávke a link na JetBrains účet, cez ktorý môžete spravovať vaše zakúpené licencie online. Prístup získate po akceptovaní licenčnej zmluvy.

Ponúkate špeciálne zľavy pre štátne inštitúcie?

Nie, používa sa bežná komerčná cena.

Poskytujete zľavy vzdelávacím inštitúciám?

Áno. Vzdelávacie inštitúcie si môžu zakúpiť produkty JetBrains so zľavou vo výške 50%. Pre bližšie informácie nás prosím kontaktujte.

Majú študenti špeciálne výhody?

Áno. Študenti a vyučujúci personál, môžu využívať naše produkty ( IntelliJ IDEA Ultimate, ReSharper Ultimate a naše ďalšie IDEs a nástroje ) na účely vzdelávania zadarmo. Licencie však nesmú byť použité na komerčné účely. Pre registrovaných študentov, poskytujeme po ukončení štúdia zľavu 25%, na nové ročné predplatné na akýkoľvek JetBrains produkt, alebo na celý balík produktov. Nákup musí byť uskutočnený do 1 roka od exspirovania študentskej licencie. Viac informácií nájdete tu.

Pre potreby viacnásobného využívania licencie ( skupina študentov – trieda ) sa prosím zaregistrujte na bezplatnú Educational licenciu.

Ako sa dostanem k aktualizácii produktu, alebo k predošlej verzii?

Všetky aktualizácie nájdete na stránke Product download page. Po kliknutí na previous version, sa viete dostať aj k predchádzajúcim verziám.

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.