JetBrains Newsletter, august 2023 – Hlavné aktualizácie nástrojov IDE a .NET sú teraz k dispozícii!

ByIvan BREZIANSKY

JetBrains Newsletter, august 2023 – Hlavné aktualizácie nástrojov IDE a .NET sú teraz k dispozícii!

2023.2 aktualizácie dostupné pre všetky JetBrains IDE & .NET nástroje.

Vydanie 2023.2 prináša množstvo aktualizácií a vylepšení na zlepšenie zážitku z vývoja. Zavádza tiež jednu hlavnú novú funkciu vo väčšine IDE: AI Assistant. Pozrite si súhrn všetkých našich vydaní 2023.2 JetBrains IDE a nástrojov .NET a aktualizujte svoje obľúbené nástroje, ak ste tak ešte neurobili.
Čítajte ďalej →

Asistent AI JetBrains IDE získava nové aktualizácie
Vydali sme niekoľko aktualizácií doplnku AI Assistant s funkciami, ako je možnosť ukladať a spravovať svoje vlastné výzvy AI, vypnúť AI Assistant pre jednotlivé sklady a vysvetliť potvrdenia, ako aj lepšie povedomie o kontexte pre kód Java a Kotlin. .
Zistite viac →

Qodana je mimo ukážky
Qodana je jediná platforma s kvalitou kódu na trhu, ktorá využíva kontroly natívne pre JetBrains IDE a rozširuje inteligentnosť vášho JetBrains IDE na CI server. Nedávno Qodana oznámila obrovský míľnik: Už nie je v ukážke a je komerčne dostupná s niekoľkými významnými vylepšeniami.
Preskúmať teraz →

KotlinConf po piaty krát spojí komunitu Kotlin 22. – 24. mája 2024 v Bella Center v Kodani v Dánsku. Nebudú chýbať workshopy, besedy, možnosti networkingu, výstavné stánky a ďalšie zábavné aktivity. Rezervujte si lístky už teraz a pripravte sa na účasť na najväčšej akcii Kotlin!
Zarezervujte si lístok →

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.