JetBrains Newsletter, júl 2023 – Predstavujeme AI Assistant v JetBrains IDE a .NET Tools

ByIvan BREZIANSKY

JetBrains Newsletter, júl 2023 – Predstavujeme AI Assistant v JetBrains IDE a .NET Tools

Nový priestor v priestoroch – verzia je vonku
Rýchlo nastavte svoju vývojovú platformu pomocou aplikácie AWS jedným kliknutím alebo použite Docker Compose ako stabilnú inštaláciu. Vyskúšajte navigáciu podobnú IDE, sledovanie času problémov, vytváranie úložiska artefaktov a ďalšie.
Čo je nové →

Asistent AI v IDE JetBrains
Program včasného prístupu pre verziu 2023.2 zaviedol hlavnú novú funkciu: AI Assistant pre všetky IDE JetBrains. Napriek tomu, že je v počiatočnom štádiu, už ponúka užitočné funkcie, ako je schopnosť generovať kód, odosielať správy a dokumentáciu a ponúka chat AI.
Kompletné informácie →

Asistent AI v ReSharper
Predstavili sme skorú implementáciu ReSharper AI Assistant – chat riadený AI špeciálne navrhnutý tak, aby odpovedal na otázky týkajúce sa programovania a pomohol vám s riešením problémov, refaktorovaním, dokumentovaním a ďalšími vývojovými pracovnými postupmi.
Zistite viac →

Vydaný Kotlin 1.9.0
Kotlin 1.9.0 je verejný a kompilátor K2 pre JVM je teraz v beta verzii. Toto vydanie ponúka mnoho vylepšení a nových funkcií, vrátane stabilného nahradenia funkcie hodnôt triedy enum, stabilného operátora ..< pre rozsahy s otvoreným koncom a novej spoločnej funkcie na získanie skupín zachytávania regulárnych výrazov podľa názvu.
Skúste ešte dnes →

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.