Mesačník Java – december 2022

ByIvan BREZIANSKY

Mesačník Java – december 2022

S posledným mesiacom roku 2022 vám prinášame posledné vydanie Java anotovaného mesačníka – nášho výberu najlepších správ z novembra. Dúfame, že sa vám bude páčiť pri čítaní, sledovaní a počúvaní a že sa budete inšpirovať na nadchádzajúci rok.
Najvýraznejšou novinkou pre náš tím je vydanie IntelliJ IDEA 2022.3! Jednou z hlavných aktualizácií, ktoré prináša, je úplne prepracovaný vzhľad a prostredie IDE, ktoré môžete použiť prepnutím na nové používateľské rozhranie v nastaveniach IDE. Ďalšie dôležité aktualizácie sú pohodlne zoskupené v odporúčanom blogovom príspevku!
Okrem toho nás komunita nikdy neprestala prekvapovať množstvom užitočných článkov, podcastov a návodov.
Poďme ich teda dobehnúť!

– Java 19 a IntelliJ IDEA – Tento blogový príspevok zobrazuje možnosti IntelliJ IDEA pri práci s takými funkciami Java 19, ako sú vzory záznamov a porovnávanie vzorov pre prepínač (tretia ukážka).
– Helen’s Take On: Split Windows – Uprednostňujete rozdelené okná, keď pracujete súčasne s viacerými úlohami? Ak tak urobíte, toto video vám poskytne niekoľko spôsobov, ako to urobiť v editore IntelliJ IDEA.
– IntelliJ IDEA Conf 2022 | Project Loom: Revolúcia v súbežnosti alebo nejasné detaily implementácie? – Do nášho zoznamu skladieb IntelliJ IDEA Conf 2022 sme pridali nové video. Pozrite si to, ak sa chcete dozvedieť viac o Project Loom.

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.