Mesačník Java – január 2024

ByIvan BREZIANSKY

Mesačník Java – január 2024

Šťastný nový rok a vitajte v januárovom vydaní Java anotovaného mesačníka! Keď vstupujeme do roku 2024, sme nadšení, že vám môžeme priniesť najnovšie správy a návody z technologického sveta. Hlavným bodom tohto vydania je vydanie IntelliJ IDEA 2023.3 – skutočný herný menič, ktorý predstavuje funkciu AI Assistant, ktorá prináša revolúciu v efektívnosti kódovania.
Tohtomesačné vydanie však nie je len o nových nástrojoch, pretože sa pozrieme aj späť na významný vývoj v Jave a na jar za posledný rok.
Okrem toho si budete môcť prečítať myšlienky niekoľkých vývojárov o vyvíjajúcom sa prostredí softvérového inžinierstva. Úloha softvérových inžinierov sa neustále mení a skúmajú, ako táto dynamika ovplyvňuje zručnosti, zodpovednosti a očakávania v dnešnom technologickom priemysle. Pridajte sa k nám, keď prechádzame týmito vzrušujúcimi časmi vo svete Java a vývoja softvéru.

Správy Java
Java Highlights of 2023 – Inside Java Newscast #60 – Objavte najjasnejšie momenty Java v roku 2023 spolu s Nicolai Parlogom.
Java News Roundup 1, 2, 3, 4 – Zostaňte informovaní o najnovších novinkách a aktualizáciách Java.
Java 22 Unpacking – Inside Java Newscast #59 – JDK 22, je naplánované na vydanie 19. marca 2024, ale jeho sada funkcií už bola dokončená. Pozrite si toto video od Nicolaia Parloga, aby ste videli, čo Java 22 prinesie.
Prehľad funkcií JDK 22 – JDK 22 vstúpil do fázy Rampdown One, vďaka čomu je to vynikajúci moment na nahliadnutie do JEP, ktoré na nás čakajú v tomto vydaní funkcie.

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.