Nájdite si cestu SPACE priestorom s prispôsobenou navigáciou

ByIvan BREZIANSKY

Nájdite si cestu SPACE priestorom s prispôsobenou navigáciou

Space je platforma pre tímovú prácu, ktorá kombinuje mnoho nástrojov ktoré pomáhajú tímom plánovať prácu, spravovať pracovné priestory, komunikovať a vyvíjať softvérové ​​projekty. Našim poslaním je vytvárať príjemné pracovné prostredie pre každého. Cieľom Space je pomôcť vám zamerať sa na to, čo je dôležité, a minimalizovať prepínanie kontextu, a zároveň vás informovať o tom, čo sa deje vo vašom projekte a spoločnosti ako celku.

Personalizácia úvodnej obrazovky je nástroj, ktorý vám pomôže zostať v obraze a v kontakte so svojim tímom bez toho, aby ste obetovali svoju produktivitu. Zabezpečuje tiež, aby vás nerozptyľovali zbytočné oznámenia alebo aby ste neboli preplnený informáciami.

Prispôsobený informačný panel je skvelým príkladom toho, ako personalizácia funguje v Space. Hlavný panel je predkonfigurovaný tak, aby zobrazoval informácie, ktoré sú pre vás a vašu prácu relevantné, ako napríklad váš rozvrh, blogové príspevky zacielené na vás, projekty do ktorých ste zapojení, a ďalšie informácie o tímoch a ľuďoch, ktorých sledujete.

Nedávna aktualizácia aplikuje rovnaký koncept prispôsobenia na Space navigáciu. Postaví vás do centra, poskytne vám viac osobného priestoru vo vašej spoločnosti a pomôže vám rýchly prístup k všetkým zdrojom na ktorých vám záleží z nového bočného panela osobnej navigácie

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.