Newsletter JetBrains, apríl 2022 – Novinky o produktoch a komunite

ByIvan BREZIANSKY

Newsletter JetBrains, apríl 2022 – Novinky o produktoch a komunite

 

  • Zabezpečenie softvéru s analýzou balíkov od Checkmarx v IntelliJ IDEA: JetBrains a Checkmarx sa spojili, aby poskytli analýzu zloženia softvéru používateľom IntelliJ IDEA Ultimate. Teraz IDE obsahuje bezpečnostné informácie o balíkoch s otvoreným zdrojovým kódom, ktoré sú priamo alebo nepriamo zahrnuté vo vašom kóde.
  • SPACE dokumenty 2.0: Predstavujeme nový a vylepšený spôsob správy vesmírnych dokumentov. Teraz môžete nahrávať, zobrazovať ukážky a zdieľať všetky druhy súborov, ako aj využívať automatizáciu API.
  • Qodana pre Azure Pipelines: S naším novým rozšírením môžete zisťovať, analyzovať a riešiť problémy s kódom v úložiskách Azure DevOps a urobiť analýzu kódu súčasťou vášho zostavovacieho kanála.
  • Big Data Tools 1.5: Big Data Tools, doplnok JetBrains pre dátové inžinierstvo, bol aktualizovaný na verziu 1.5 a je kompatibilný s verziami IntelliJ IDEA Ultimate, PyCharm Professional, DataGrip a DataSpell 2022.1. Pracujte s klastrami na platforme na spracovanie údajov Amazon EMR, integrujte službu Alibaba Object Storage Service (OSS) a jednoducho spravujte vzdialené súborové systémy pomocou nového prehliadača súborov.

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.