Newsletter JetBrains, január 2023

ByIvan BREZIANSKY

Newsletter JetBrains, január 2023

Kotlin 1.8.0 bol vydaný
Toto vydanie prináša nové funkcie JVM, pridáva novú možnosť kompilátora -Xdebug, zvyšuje výkon kotlin-reflect a zlepšuje interoperabilitu Obj-C/Swift. Úplný zoznam aktualizácií nájdete v blogovom príspevku.
Čo je nové →

SPACE on-premises beta je vonku
Space On-Premises, kompletná a bezpečná platforma na vývoj softvéru plne riadená na vašej strane, je teraz všeobecne dostupná! Vychutnajte si plnú podporu automatizácie v Kubernetes On-Premises, hosťujúcich používateľov, vydávanie plaveckých dráh a ďalšie funkcie v Space On-Premises 2023.1.
Preskúmať teraz →

Novinky o produktoch a komunitách
Predstavujeme hosťujúcich používateľov SPACE →
Potrebujete, aby sa do vášho projektu zapojilo viac ľudí? Teraz môžete pozvať klientov, nezávislých pracovníkov a ďalších externých partnerov, aby pracovali na vašom projekte a koordinovali spoločné aktivity v Space, s obmedzeným prístupom k údajom a zdrojom vašej spoločnosti.

Plán CLion 2023.1 →
Plány CLion na tento rok a vydanie 2023.1 zahŕňajú vylepšenú podporu modulov C++20, podporu syntaxe QML, CMake Presets v6 a Meson, demontáž na požiadanie a vylepšený dialóg Attach to Process.

Plán ReSharper 2023.1 →
Pre ďalšie hlavné vydanie pracujeme na prepracovaní skratiek, novej kontrole gramatiky a pravopisu, automatizácii testovania jednotiek a niekoľkých vylepšeniach UX/UI.

Plán PhpStorm 2023.1 →
Naším cieľom je zlepšiť výkon a priniesť rýchlejšie indexovanie, pridať integráciu 3v4l, zlepšiť podporu pre generiká, ako aj značky PHPStan a Psalm a pridať podporu pre projekty s viacerými skladateľmi a viacerými dodávateľmi.

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.