Newsletter JetBrains, september 2022 – Pripojte sa k nám na konferencii IntelliJ IDEA Conf JetBrains Space

ByIvan BREZIANSKY

Newsletter JetBrains, september 2022 – Pripojte sa k nám na konferencii IntelliJ IDEA Conf JetBrains Space

Kompletná platforma pre vývoj softvéru Space má všetko, čo váš softvérový tím potrebuje na vytváranie a poskytovanie skvelých produktov, od hostingu Git, recenzií kódu a vzdialených vývojárskych prostredí až po problémy a chaty – všetko na jednom mieste. Pozrite sa, ako tieto funkcie spolupracujú v našom novom videu.


Výzva pre rečníkov KotlinConf’23 je otvorená KotlinConf je komunitné podujatie, preto by sme boli radi, keby ste sa ho zúčastnili! Pošlite prednášku a podeľte sa o svoje skúsenosti, či už ide o hľadanie inovatívnych spôsobov používania Kotlinu, výzvy, ktorým ste čelili, rámec, ktorý ste vytvorili, alebo čokoľvek iné, čo by mohlo pomôcť ostatným Kotlinerom na ich ceste.


IntelliJ IDEA Conf oslavuje komunitu vývojárov a jej túžbu učiť sa a zlepšovať sa každý deň. Ide o bezplatnú online konferenciu 29. – 30. septembra 2022 s celkovo 10 stretnutiami od lídrov v tomto odvetví a odborníkov. Dozviete sa o rôznych témach, ako napríklad Core Java, Kotlin, Spring, Kubernetes, JUnit, mobilný vývoj a prispievanie do open-source projektov. Tiež zistíte, ako používať JetBrains IDE na riešenie výziev vzdialeného vývoja a dozviete sa o Fleet, našom úplne novom IDE.

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.