Nová verzia ESET Endpoint Security prichádza s vylepšeniami

ByIvan BREZIANSKY

Nová verzia ESET Endpoint Security prichádza s vylepšeniami

Aby sme ju dokázali zabezpečiť, vydali sme novú verziu nášho vlajkového riešenia ESET Endpoint Security s viacerými vrstvami ochrany. Verzia 9 je dostupná na stiahnutie na download serveroch spoločnosti ESET, ako aj v rámci konzoly vzdialenej správy ESET PROTECT a ESET PROTECT cloud.

Čo sú hlavné novinky?

Riešenie ESET Endpoint Security sme obohatili o úplne novú funkciu Brute Force Attack Protection, ktorá je špeciálne navrhnutá na ochranu pred útokmi založenými na hádaní hesla. Poskytuje tak správcom lepšiu kontrolu prístupov cez RDP a SMB protokoly.

Dôležitou novinkou je aj spustenie podpory pre operačné systémy Windows s procesorom ARM64. Zákazníci tak môžu rozšíriť svoju ochranu aj na zariadenia s touto platformou a plne spravovať bezpečnosť všetkých zariadení prostredníctvom jednej konzoly ESET PROTECT.

Najoptimálnejším riešením pre väčšinu zákazníkov je na základe našej skúsenosti konkrétne balík ESET PROTECT Advanced, ktorý za veľmi výhodných podmienok zahŕňa aj cloudový sandbox a šifrovanie celých diskov.

Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte sa na nás obrátiť.

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.