Novinky o produktoch a komunitách

ByIvan BREZIANSKY

Novinky o produktoch a komunitách

TeamCity 2024.03 je tu Zaviedli sme niekoľko veľmi požadovaných funkcií, ako je voliteľná závislosť na artefaktoch, integrovaný doplnok HashiCorp Vault a podpora vyrovnávacej pamäte konfigurácie v nástroji Gradle build runner.

Aplikácia Toolbox je teraz k dispozícii pre Linux ARM64 Získajte viac informácií o aktualizáciách zahrnutých v aplikácii Toolbox 2.3. Režim K2 Kotlin (Alpha) v IntelliJ IDEA Počnúc verziou 2024.1 prichádza IntelliJ IDEA s voliteľným režimom K2. V tomto režime používa IDE kompilátor K2 na rýchlejšiu a robustnejšiu analýzu kódu Kotlin.

Vytvorte si kurz programovania s JetBrains Academy Podeľte sa o svoje znalosti kódovania vytvorením vlastného kurzu s JetBrains Academy. Začnite rýchlo s našou pohodlnou zbierkou užitočných sprievodcov, videí, šablón a ďalších. Serial Port Monitor Plugin pre vstavaných vývojárov v CLion Tento nový doplnok poskytuje okno nástroja Serial Port Monitor, ktoré vám umožňuje komunikovať so sériovými zariadeniami, ako je Arduino, priamo z CLion.

JetBrains Rider a .NET Aspire Plugin Zistite, čo je .NET Aspire, pre koho je určený a čo robí JetBrains na podporu tohto nového prístupu k vývoju distribuovaných aplikácií na platforme .NET v JetBrains Rider. Register doplnkov ktor bol spustený Tento nový register umožňuje odosielanie komunitných doplnkov tímu Ktor, kategorizuje doplnky a poskytuje používateľom základnú dokumentáciu.

Livestream: Najnovšie trendy vo vývoji Django Pripojte sa k nášmu živému prenosu 25. apríla a zistite, čo sa treba naučiť v roku 2024, aby ste si udržali náskok v Django na základe odpovedí od 4 000 vývojárov Django z celého sveta. Živý prenos: TDD, DDD a C# od základov Pripojte sa k nám na živej ukážke kódovania v C#, ktorá vám ukáže, ako aplikovať testom riadený vývoj od úplného začiatku projektu, aby ste mohli priniesť doménový dizajn, keď ho potrebujete.

JetBrains na Microsoft Build 2024 V dňoch 21. – 23. mája 2024 sa JetBrains zúčastní na Microsoft Build 2024 v Seattli, WA, aby predviedla naše nástroje .NET a AI. Radi by sme nadviazali kontakty s existujúcimi partnermi a zákazníkmi a spoznali nových. Poďme si písať! Svetové finále ICPC: Kotlin Heroes Blind Coding Challenge Sledujte, ako špičkoví konkurencieschopní programátori riešia výzvy Kotlin v jedinečnom formáte výzvy na slepé kódovanie.

Bližšie info tu

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.