Očakávaná novinka Space, je tu!

ByIvan BREZIANSKY

Očakávaná novinka Space, je tu!

Space, predstavuje dokonalý, kolaboračný, tímový nástroj s prívlastkom all-in-one.

Plná synchronizácia údajov, naprieč platformou, pomáha eliminovať duplikáciu informácií, zbytočné upozornenia a content switching.

Projekty sú vybavené nástrojmi, pre rôzne typy tímov a každý tím si môže slobodne vybrať súbor nástrojov, ktoré potrebuje.

V nástrojoch projektového manažmentu, nájdete nástroje na dizajn, marketing, obchod, HR…. Developerom sú k dispozícií nástroje na Git hosting, Code review, CI/CD pipelines, Package management, IDE plugins.

Space, poskytuje priestor pre všetkých členov tímu z rôznych oblastí projektu:

  • Team Management.
  • Chats and Documents.
  • Project Management.
  • Software Development.

Prispôsobenie

Jednoducho si viete prispôsobiť priestor tak, aby vyhovoval jedinečným potrebám vášho tímu. Nie je nutná žiadna prográmatorská zručnosť, pokojne to zvládnu všetci členovia tímu. Space, ponúka flexibilné prispôsobenie a automatizáciu v produkte, pomocou vlastných polí, tak aby vyhovovali konkrétnym procesom a organizačným štruktúram. Viac sa dozviete v časti Extend and Customize Space.

Space Apps

Nie ste momentálne v office, ale chcete byť v kontakte s tímom? Aj na toto mysleli vývojári Space-u. K dispozícií je Space Apps, vďaka ktorej môžete odpovedať na chaty, čítať blogy, posielať komenty, pričom máte kontaktné údaje členov tímu neustále pri sebe.

Oficiálne uvedenie platformy Space, sa  konalo včera v online priestore. Ak ste ho nestihli, nevadí. Pozrieť si ho môžete tu – Space – Lift Off: Online Public Release Event.

Pozrite si, ako Space funguje:

Zdroj: JetBrains

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.