PARTNERSKÉ NOVINKY – september 2022

ByIvan BREZIANSKY

PARTNERSKÉ NOVINKY – september 2022

NOVINKY O PARTNEROCH CIMCOR: VYTUŽENIE SYSTÉMU, AKTUALIZÁCIE WEBOVÝCH STRÁNOK A ĎALŠIE
Dúfame, že sa vám naše zmeny na webovej stránke Cimcor páčili. Vy ste sa pýtali a my sme odpovedali! Mnohí z našich obchodných partnerov požadovali komplexný zoznam benchmarkov a STIG. Zostavili sme kompletný zoznam všetkých podporovaných benchmarkov. V blízkej budúcnosti poskytneme zoznam podporovaných platforiem.

CIMTRAK PODPORIL BENCHMARKY
Ako CimTrak pomáha s vytvrdzovaním systému?
Nová sekcia našej webovej stránky sa zameriava na System Hardening a System Integrity Assurance, ktoré slúžia na identifikáciu, zákaz a nápravu neznámych alebo neoprávnených zmien v reálnom čase.

Ako môže systém Hardening pomôcť vašim zákazníkom?
CimTrak nepretržite monitoruje a posudzuje konfiguráciu aktív podľa vami zvoleného rámca a infraštruktúry. Keď sa zistí problém alebo nesprávna konfigurácia, CimTrak upozorní a poskytne potrebné dôkazy a pokyny, ako to vyriešiť – nepretržite. Ako platforma pre bezpečnosť IT, integritu a dodržiavanie predpisov, ktorá automatizuje proces dosahovania a udržiavania súladu s najlepšími postupmi a rámcami, ako sú DISA STIGS a CIS Benchmarks, funkčnosť CimTrak poskytuje potrebnú istotu s detekciou zmien v reálnom čase.

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.