Predstavujeme rozšírenia Docker!

ByIvan BREZIANSKY

Predstavujeme rozšírenia Docker!

S hrdosťou oznamujeme najnovšiu funkciu v Docker Desktop, Docker Extensions! Docker Extensions vám umožňujú integrovať vývojárske nástroje priamo do vášho prostredia Docker Desktop.
Prečo sú rozšírenia Docker užitočné? Na zvládnutie výziev spojených s nasadením distribuovaných aplikácií môžete použiť rôzne nástroje pre vývojárov. Ale používanie týchto nástrojov decentralizovaným spôsobom robí ich inštaláciu, správu a prevádzku komplikovanou a časovo náročnou. Docker Extensions poskytuje okamžitý prístup, zjednodušenú správu a rozšírené možnosti k rôznym vývojovým nástrojom pre veci ako ladenie, testovanie, bezpečnostné skenovanie a ďalšie!

Ešte lepšie je, že s našou súpravou Extensions SDK si môžete vytvoriť svoje vlastné nástroje pre prispôsobené vývojové pracovné postupy. Pozrite sa, ako náš tím jednoducho vytvoril svoje vlastné rozšírenia v tejto živej relácii a blogu s členmi tímu Docker Engineering.

Ako môžem použiť rozšírenia Docker?
Rozšírenia Docker sú dostupné v najnovšom vydaní Docker Desktop. Môžete si nainštalovať celý rad rozšírení jediným kliknutím z nášho trhu rozšírení. Objavte nové nástroje alebo si vytvorte vlastné a zdieľajte ich so svetom na Docker Hub. Možnosti sú nekonečné!

Ste pripravení dozvedieť sa viac o rozšíreniach Docker? Navštívte našu dokumentáciu.

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.