Recenzie SPACE kódu dostupné z JetBrains IDE, Space UI alebo Mobile

ByIvan BREZIANSKY

Recenzie SPACE kódu dostupné z JetBrains IDE, Space UI alebo Mobile

JetBrains Space je kompletná platforma na vývoj softvéru, ktorá poskytuje riadenie projektov, sledovanie problémov, hosting Git, kontroly kódu, nepretržitú integráciu, úložiská balíkov a vzdialenú backendovú orchestráciu pre IDE JetBrains prostredníctvom prostredí pre vývojárov.
Kontroly kódu sú jedným z najdôležitejších nástrojov v súprave nástrojov pre programátorov. Nielenže pomáhajú zabezpečiť, aby bol váš kód vysoko kvalitný a bez chýb, ale tiež pomáhajú udržiavať váš kód čitateľný a udržiavateľný. Okrem toho kontroly kódu môžu pomôcť zabrániť tomu, aby sa do vašej kódovej základne dostali chyby kódovania.
Vďaka integrácii JetBrains Space môžete kontrolovať kód a písať komentáre z IDE. Priestorová integrácia je teraz súčasťou všetkých IDE JetBrains: WebStorm, Rider, GoLand, CLion a RubyMine, okrem IntelliJ IDEA, PyCharm a PhpStorm 2022.2.
Space podporuje proces kontroly kódu vo svojom webovom rozhraní, vo vašom IDE a na mobilnom zariadení. Vy a vaši kolegovia vývojári môžete vytvárať kontroly kódu a žiadosti o zlúčenie, pridávať jednoriadkové a viacriadkové komentáre, navrhovať úpravy a nastavovať brány kvality a bezpečné zlúčenia, aby ste sa uistili, že potvrdenie zlúčenia nepovedie k neúspešným zostavám.
V tomto príspevku sa pozrime na vaše možnosti, pokiaľ ide o kontroly kódu a žiadosti o zlúčenie v priestore.
Čítaj viac

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.