Vitajte v JetBrains AI Assistant

ByIvan BREZIANSKY

Vitajte v JetBrains AI Assistant

S potešením oznamujeme vydanie nášho ktorý je bezproblémovo integrovaný do IDE JetBrains. Tento pokrok je v súlade s naším poslaním zlepšiť zážitok automatizáciou rutinných úloh, aby sa používatelia mohli sústrediť na celkový obraz.
AI Assistant je teraz k dispozícii pre milióny používateľov JetBrains IDE s výhodnými mesačnými alebo ročnými možnosťami predplatného pre jednotlivcov aj organizácie. Používatelia si budú môcť vychutnať špičkovú pomoc AI vo svojich editoroch a pracovných postupoch s verziami 2023.3 našich komerčných IDE a ReSharper, ako aj s najnovšou verziou Fleet, ktorá podporuje rôzne jazyky.

Čo je vo vnútri
Okrem obohacujúcich funkcií, ktoré sú v našich produktoch už mnoho rokov, AI Assistant rozširuje vývojové prostredia o nové výkonné schopnosti, vrátane:
• AI chat
• Dokončenie viacriadkového kódu pomocou AI
• Písanie dokumentácie a správy o odovzdaní
• Generovanie kódu z popisu v editore
• Vysvetlenie kódu vrátane RegExp, SQL a cron
• Vysvetlenie a navrhnutie opráv chýb
• Navrhovanie refaktoringu
• A mnoho ďalších

Stanovenie cien
JetBrains AI Pro je v súčasnosti naša jediná platená ponuka predplatného. Pre organizácie sú náklady na predplatné AI Pro stanovené na 20 USD na používateľa mesačne alebo zľavnená sadzba 200 USD na používateľa a rok. Jednotlivci si môžu vychutnať JetBrains AI Pro za ešte dostupnejšiu cenu 10 USD na používateľa mesačne alebo jednu ročnú platbu 100 USD. Zostaňte naladení na vydanie našej podnikovej úrovne. V súčasnosti neponúkame kontinuitu, množstevné ani iné zľavy.

Rýchla inštalácia
Pre komerčných zákazníkov je prístup k službe JetBrains AI a AI Assistant na začiatku zakázaný. Ak chcete aktivovať tieto funkcie, jednoducho ich povoľte vo svojom účte JetBrains (JBA). Podrobné pokyny nájdete v našom článku Časté otázky o predaji, kde nájdete rýchly proces nastavenia a vylepšenú používateľskú skúsenosť.

Všeobecná dostupnosť
Vďaka predplatnému JetBrains AI je pre zákazníkov platených edícií našich produktov už dnes k dispozícii AI Assistant ako doplnková funkcia.
Viac o službe JetBrains AI a AI Assistant sa dozviete od samotných tvorcov: pozrite si záznam zo spustenia JetBrains AI na našom kanáli YouTube.

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.