Živý webinár: Pohľad CDO: Použitie automatizácie na poskytovanie jednotnej dátovej stratégie

ByIvan BREZIANSKY

Živý webinár: Pohľad CDO: Použitie automatizácie na poskytovanie jednotnej dátovej stratégie

Pripojte sa k Simonovi Asplen-Taylorovi na tejto 60-minútovej živej prezentácii a vypočujte si jeho myšlienky o tom, ako používať softvér Data Automation na vytvorenie, správu a riadenie jednej jednotnej stratégie.
V tejto relácii sa pozrieme na to, ako spojiť tieto úspešné prvky dohromady pomocou softvéru Data Automation na vytvorenie, správu a riadenie jednej jednotnej stratégie. Simon popíše, ako rôzne funkcie ovplyvňujú rôzne časti stratégií CDO a príspevok automatizácie dát k týmto projektom. Bude tiež diskutovať o kultúre automatizácie, o tom, ako jej prijatie ovplyvňuje dátové tímy a ako zmenila pracovný život v spoločnostiach, v ktorých pracoval.

REGISTRUJTE SA TU

Toto je tretí zo série webinárov organizovaných Simonom Asplen-Taylorom, predtým CDO v Tescu, Bupa a Rank Group, zakladateľom DataTick, a pravidelnou súčasťou každoročného zoznamu 100 najvplyvnejších ľudí v Data IQ, kto je kto v dátový svet. V prvej relácii The CDO View: Dosiahnutie rýchlych výhier s novým dátovým tímom Simon povedal o niektorých rýchlych víťazstvách, ktoré Simon dosiahol vo svojej pozícii dočasného CDO vo veľkých organizáciách. A v druhej relácii The CDO View: Scaling Quick Wins with a New Data Team diskutoval o tom, ako škáloval tieto víťazstvá.

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.