Aktualizácia Redgate

ByIvan BREZIANSKY

Aktualizácia Redgate

Multi-Version Concurrency Control (MVCC) aj vysávanie sú základné koncepty, ktorým je potrebné porozumieť pri používaní PostgreSQL. Pripojte sa k nášmu webináru 24. októbra a zistite, ako sa implementuje MVCC v PostgreSQL, akú úlohu zohráva vysávanie a aké nastavenia a procesy treba vyladiť pre optimálny výkon.

Prečo sa diskusie o databáze presunuli zo zákulisia do zasadacej miestnosti
Existujú dobré dôvody, prečo by sa obchodní lídri mali starať o svoje databázy – a skryté náklady za ich zanedbávanie. Naša CMO, Kate Duggan, písala o rizikách a potenciálnych nákladoch v tomto článku na Bloomberg.

Vyjadrite svoj názor: Preferovaná databáza
V Redgate sme odhodlaní naďalej vám poskytovať najhodnotnejší vzdelávací obsah prostredníctvom Redgate University. Či už ste nadšení pre SQL Server, Oracle, MySQL alebo akékoľvek iné databázy, chceme od vás počuť! Nepremeškajte túto príležitosť formovať budúcnosť vašej vzdelávacej cesty. Dajte nám vedieť, o ktorú databázu vás zaujímajú, v našej krátkej ankete.
Upozorňujeme, že vašu e-mailovú adresu budeme potrebovať na účely prispôsobenia.
Zúčastnite sa ankety

Získajte svoju bezplatnú kópiu Gartner® Hype Cycle™️ pre Agile a DevOps, 2023
Kde môže váš tím dosiahnuť najúčinnejšie zlepšenia v životnom cykle poskytovania softvéru?
Nový 2023 Gartner® Hype Cycle™️ odhaľuje základné postupy DevOps a Agile, ktoré majú vplyv. Stiahnite si svoj bezplatný výtlačok a prečítajte si naše kľúčové informácie tu.

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.