Aktualizácia Redgate: Ako naštartovať iniciatívu DevOps

ByIvan BREZIANSKY

Aktualizácia Redgate: Ako naštartovať iniciatívu DevOps

Bez niekoho vo vašom tíme, ktorý má skúsenosti s uvádzaním DevOps do praxe, môže byť ťažké vedieť, ako začať s DevOps. Pripojte sa 20. apríla k Microsoft Data Platform MVP a AWS Community Builder, Grant Fritchey, a objavte jeho najlepšie tipy, ako naštartovať iniciatívu DevOps vo vašej organizácii.
Zaregistrujte sa teraz

10 výhod monitorovania pre obchodných lídrov
Nástroj na monitorovanie databáz tretej strany je investíciou, ktorá prináša obrovskú hodnotu pre konečný výsledok podnikania v desiatich kľúčových smeroch, od zjednodušenia migrácie do cloudu až po udržanie talentov. Tu je návod.
Čítaj viac

Začíname s Flyway Desktop
Robert Sheldon vám pomôže začať s aplikáciou Flyway Desktop tým, že vás prevedie procesom vytvárania projektu Flyway Desktop pre existujúcu databázu. Článok sa zaoberá základmi vytvárania modelu schémy, generovania a spúšťania migračných skriptov a ukladania zmien v ovládaní zdroja.
Čítaj viac

Získajte konkurenčnú výhodu pomocou monitorovacieho nástroja
Robustné monitorovanie databázy je základom zabezpečenia kontinuity podnikania, spokojnosti zákazníkov a chránených príjmov a tento webinár 4. mája jasne ukáže prečo. Pridajte sa k Chrisovi Yatesovi, senior viceprezidentovi, výkonnému riaditeľovi pre dáta a architektúru v Republic Bank, a zistite, prečo môže monitorovanie vášho databázového prostredia pomocou prvotriedneho monitorovacieho nástroja pomôcť vašej organizácii získať konkurenčnú výhodu.
Zaregistrujte sa teraz

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.