Chrániť vzdialené pripojenia vašich zamestnancov, bude odteraz jednoduchšie!

ByIvan BREZIANSKY

Chrániť vzdialené pripojenia vašich zamestnancov, bude odteraz jednoduchšie!

 

Pracujú vaši zamestnanci formou vzdialeného pripojenia? Pre väčšinu firiem a ich zamestnancov, je to posledné mesiace úplne bežná vec. Netreba pritom zabúdať na ochranu dôležitých firemných dát, ktoré sú ohrozené viac ako kedykoľvek predtým. Otvorenejšie firemné siete, sú veľkým lákadlom pre kybernetických zločincov, ktorí tak majú jednoduchšiu cestu na šírenie ransomvéru. Práve Remote Desktop Protocol (RDP) sa stáva v poslednom čase terčom kybernetických útokov. Vo viacerých prípadoch sú dôvodom zle nakonfigurované nastavenia, alebo slabé heslá.

Dávame do pozornosti whitepaper od ESET-u, v ktorom sa dočítate všetko o zabezpečení ochrany vzdialeného pripojenia. Prečítajte si o najčastejších škodlivých aktivitách, ktoré boli zaznamenané a taktiež získate 12 odporúčaní, ako zabezpečiť RDP.

Whitepaper: zabezpečenie ochrany vzdialeného pripojenia

ESET, sa výzvou ochrany vzdialených pripojení popasoval a vytvoril špeciálny bezpečnostný balík, na ochranu firemných sietí.

Predstavujeme vám balík riešení ESET PROTECT Advanced, ktorý vám poskytne:

  • Cloudovú správu
  • Platformu ochrany koncových zariadení
  • Analýzu v cloudovom sandboxe (ESET Dynamic Threat Defense)
  • Úplné šifrovanie disku (ESET Full Disk Encryption)

Tieto bezpečnostné riešenia od ESET-u, chrániace pracovné stanice, obsahujú Ransomware Shield – bezpečnostnú funkciu, ktorá chráni počítače pred ransomvérom a tiež cloudový sandbox ESET Dynamic Threat Defense (EDTD).

EDTD, bol pre veľký záujem sprístupnený aj firmám s menším počtom chránených zariadení, vďaka čomu je súčasťou nového balíka ESET PROTECT Advanced.

K zabezpečeniu firemnej siete nepotrebujete žiadne zdroje, stačí vám len platná licencia. Sme zlatým partnerom spoločnosti ESET a s nákupom licencií vám radi pomôžeme. V prípade záujmu nás kontaktujte.

Zdroj: ESET

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.