JetBrains Space plán na 3. – 4. štvrťrok 2023

ByIvan BREZIANSKY

JetBrains Space plán na 3. – 4. štvrťrok 2023

Základom našej vízie pre Space je spoločný vývoj softvéru a sme odhodlaní napredovať so zameraním na základné hodnoty, ktoré vám poskytnú najvyššiu kvalitu podpory pre životný cyklus vývoja softvéru.
Snažíme sa minimalizovať zbytočný neporiadok v každodenných operáciách, aby váš tím dosiahol maximálnu efektivitu tam, kde je to najdôležitejšie. Sme presvedčení, že autonómia je mimoriadne dôležitá pri oslobodzovaní tímov a jednotlivcov od nadmerného riadenia. Aby sa podporila transparentnosť, všetky zdieľané informácie by mali byť ľahko prístupné a zrozumiteľné, aby boli všetci zosúladení a dobre informovaní. A hoci vývojári zohrávajú nepochybne kľúčovú úlohu v procese vývoja softvéru, uznávame, že zapojenie celého tímu je nevyhnutné na dosiahnutie optimálnej produktivity.
Aby sme sa plne zaviazali podporovať vašu cestu vývoja softvéru, urobili sme ťažké rozhodnutie dočasne pozastaviť vývoj hovorov a funkcií kalendára, aby sme mohli lepšie prideliť naše zdroje základným modulom Space. Aj keď sú zatiaľ pozastavené, budeme naďalej kontrolovať naše plány a priority a ponecháme si ich v našom nevybavenom zozname pre budúce iterácie.

Čítaj viac

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.