.NET mesačník | januára 2023

ByIvan BREZIANSKY

.NET mesačník | januára 2023

Vedel si? Hoci sa tieto pojmy často používajú zameniteľne, existuje rozdiel medzi parametrom a argumentom. Parameter je iba definícia niečoho, čo je odovzdané do funkcie a nachádza sa v podpise funkcie. Parametre zvyčajne definujú názov a typ povoleného argumentu na použitie. Argument je skutočná hodnota, ktorá sa odovzdá funkcii vo volacom kóde.

.NET novinky
Počas decembra si väčšina ľudí z .NET v centrále Microsoftu berie voľno na Vianoce, Nový rok a iné zimné sviatky. Od spoločnosti Microsoft neprišli žiadne nové vydania, ale v ich 10 najlepších blogových príspevkoch roku 2022 je niekoľko pozoruhodných položiek.

Zaujímavé a cool vecičky
 Čo hrdza prináša frontendu a vývoju webu – počkaj, hrdza? Toto je newsletter .NET! Čo teda môžu vývojári .NET robiť s Rustom? Možno nič, ale môže to byť zaujímavá nová možnosť vývoja frontendu. Príspevok od Loraine Lawson.
 Odhalenie uniknutých trezorov hesiel LastPass je roztrhané bezpečnostnými expertmi – Ideme znova. LastPass bol hacknutý (opäť) a The Verge pokrýva bezpečnostnú klaunskú show.

Pozrite si.

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.