Predstavujeme externých používateľov v SPACE: Hostia a spolupracovníci

ByIvan BREZIANSKY

Predstavujeme externých používateľov v SPACE: Hostia a spolupracovníci

Spolupracujete na svojich projektoch aj s ľuďmi mimo vašej spoločnosti? Teraz môžete priviesť svojich zákazníkov a externých prispievateľov do JetBrains SPACE, aby ste mali celý vývojový kanál na jednom mieste.
V reakcii na vašu spätnú väzbu sme vylepšili proces externej spolupráce v Space, aby sme vám pomohli zaviesť väčšiu inkluzívnosť a viac príležitostí na zapojenie sa do rôznych rolí v projekte v skorších štádiách vývoja.
Zmenili sme definíciu hostí a predstavujeme nový typ používateľa – spolupracovník. Aj keď obe roly ponúkajú obmedzený prístup k údajom vašej spoločnosti, líšia sa v súvislosti s funkciami, ktoré majú k dispozícii:
 Rola Collaborator je ideálna na pozývanie nezávislých pracovníkov alebo externých špecialistov, ktorí aktívne prispievajú k vášmu projektu, či už spoluprácou na kóde, jeho kontrolou, spustením testov CI/CD alebo prácou na problémoch.
 Úloha hosťa je prispôsobená zákazníkom alebo zainteresovaným stranám, ktoré nemusia priamo prispievať k úlohám, ale budú sa zapájať do rozhovorov, vytvárať alebo komentovať problémy a kontrolovať dokumenty.
 Všetci existujúci hostia vo vašej organizácii boli automaticky inovovaní na spolupracovníkov. Aj keď ich povolenia zostanú nedotknuté, títo používatelia môžu teraz získať úplný prístup k funkciám Space.
Všetci externí používatelia v SPACE majú špeciálny status, prispôsobiteľnú sadu povolení a obmedzený prístup k ľuďom a údajom v rámci vašej organizácie.
V tomto blogovom príspevku vám predstavíme rôzne typy externých používateľov v službe Space a ich ceny, vysvetlíme, ako ich používať vo svojich projektoch, a podelíme sa o ďalšie podrobnosti o inovácii vašich existujúcich hostí.

Čítaj viac

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.