Tipy a triky Axure

ByIvan BREZIANSKY

Tipy a triky Axure

Sme späť s našou ďalšou sadou tipov a trikov Axure! Naším cieľom je podeliť sa o niektoré zo skratiek a užitočných rád pri práci v rámci našej platformy UX.

Tip č. 1: Skryte prototypový prehrávač pre extra realizmus
Schopnosť zdieľať prototyp bez prehrávača prototypov je skvelá na to, aby vaše zainteresované strany alebo účastníci používateľského testovania získali pocit, že prototyp je skutočný problém, nie iba prototyp. Ak to chcete urobiť, jednoducho kliknite na tlačidlo Zdieľať buď na odkaze na verejné zdieľanie, alebo v aplikácii pri prezeraní prototypu. Potom vyberte odkaz Kliknite sem v spodnej časti dialógového okna, čím sa otvorí ukážka prototypu na novej karte, ktorá nezahŕňa bočné panely ani horný panel s nástrojmi prehrávača. Túto adresu URL môžete skopírovať z novej karty a zdieľať ju s akýmikoľvek zainteresovanými stranami, ktoré chcete.

Tip č. 2: Zdieľajte komentáre s ich konkrétnym umiestnením
Pri pridávaní komentárov k svojim prototypom môžete zainteresované strany, spoluhráčov a vývojárov nasmerovať na presné miesto, kde ste komentár umiestnili. Ak to chcete urobiť, pri prezeraní prototypu otvorte pole komentára, kliknite na ikonu elipsy vľavo hore a potom vyberte Kopírovať odkaz. Potom, keď zdieľate tento odkaz alebo ho pridáte na lístok Jira alebo Confluence, vaše publikum presne uvidí, kde v prototype sa komentár týka. Okrem toho, ak používateľov @zmienite, aby ste ich označili v komentári, dostanú e-mail s odkazom, ktorý ich nasmeruje priamo na komentár.

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.