Webinár: 2023 SANS Multicloud Survey: Zamerajte sa na DNS

ByIvan BREZIANSKY

Webinár: 2023 SANS Multicloud Survey: Zamerajte sa na DNS

TERMÍN: streda 29. marca
ČAS: 10:00 BST | 11:00 SELČ | 14:30 IST

2023 SANS Multicloud Survey je komplexná štúdia, ktorá hodnotí spôsoby, akými organizácie využívajú tradičné sieťové služby na zlepšenie svojho bezpečnostného stavu v hybridnej multicloudovej ére. Tento prieskum realizovaný v spolupráci s Infobloxom poskytne cenný prehľad o súčasnom stave DNS v organizáciách a identifikuje oblasti, ktoré je potrebné zlepšiť. Tieto zistenia prieskumu budú pre organizácie neoceniteľné, pretože im poskytnú rámec na lepšie pochopenie viacnásobného zabezpečenia.

Výskum spoločnosti Sans dospel k záveru, že viac organizácií prijalo multicloudové stratégie ako prostriedok na zvýšenie konkurencieschopnosti v rámci svojich odvetví. Toto podujatie sa rozšíri o zistenia prieskumu SANS 2022 Multicloud Survey vrátane prehľadov o súčasných trendoch prijímania multicloudov, o tom, ako sa prijímajú rozhodnutia o prijatí multicloudu a o ťažkostiach, ktorým čelia tímy kybernetickej bezpečnosti pri riešení cloudových služieb.

Tento webinár vytvorený Infobloxom nasleduje po multicloudovom podujatí 7. decembra 2022, ktoré organizovala SANS, a bude obsahovať rozsiahlejšie zistenia o zabezpečení DNS.
Pridajte sa k manažérovi produktového marketingu Infoblox Sr. Bobovi Hansmannovi a získajte viac informácií o:

• Ako organizácie poskytujú služby DNS v prostrediach s viacerými cloudmi.
• Spôsoby, akými možno DNS využiť ako bezpečnostnú obranu.
• Úrovne spokojnosti respondentov s viditeľnosťou DNS a tým, ako sa používa.
• Ako organizácie zisťujú internetovú aktivitu na ochranu svojej infraštruktúry

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.