Posilnite svoju sieťovú obranu pomocou detekcie a odozvy DNS: Zaregistrujte sa teraz a získajte prehľad a dozviete sa viac o výhodách ochranného modelu DNS

ByIvan BREZIANSKY

Posilnite svoju sieťovú obranu pomocou detekcie a odozvy DNS: Zaregistrujte sa teraz a získajte prehľad a dozviete sa viac o výhodách ochranného modelu DNS

TERMÍN: streda 26. júla
ČAS: 10:00 BST | 11:00 SELČ | 14:30 IST

V dnešnom neustále sa meniacom prostredí hrozieb musia podniky prispôsobiť svoje bezpečnostné stratégie, aby účinne chránili svoje siete a citlivé údaje. Rastúce trendy hybridnej práce, osvojenia si cloudu, nasadenia internetu vecí a bežnej AI spôsobili, že siete sú kritickejšie ako kedykoľvek predtým. Ak je však všetko prepojené, narušenie bezpečnosti sa môže šíriť rýchlejšie, čo si vyžaduje vývoj bezpečnostných postupov.

DNS Detection and Response (DNSDR) je nový prístup k detekcii a reakcii, ktorý posilňuje obranu vašej siete a zároveň vám pomáha udržať si náskok pred novými hrozbami. Ako základ pre sekvenciu útokov sa používateľ najprv pripojí k serveru DNS, ktorý zisťuje, analyzuje a eliminuje hrozby skôr, ako vôbec zasiahnu firemnú sieť. DNSDR funguje ako prvý kontaktný bod, ktorý účinne eliminuje škodlivý prenos.

Pripojte sa k zakladateľovi a hlavnému analytikovi spoločnosti ZK Research, Zeusovi Kerravalovi a senior riaditeľovi produktového marketingu Infoblox, Krupa Srivatsan, na tomto webinári, kde sa dozviete viac o:
• Nové výzvy, ktorým čelia profesionáli v oblasti bezpečnosti v hyperprepojenom svete
• Úloha DNSDR ako prvého kontaktného bodu pre prichádzajúcu komunikáciu
• Výhody ochranného modelu DNS
• Odporúčania pre podniky, aby zlepšili svoju bezpečnostnú pozíciu

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.