Živý webinár: Viditeľnosť – kritický komponent pre bezpečnosť siete

ByIvan BREZIANSKY

Živý webinár: Viditeľnosť – kritický komponent pre bezpečnosť siete

DÁTUM: Streda 5. októbra ČAS: 10:00 BST | 11:00 SELČ | 14:30 IST
V máji 2022 spoločnosť Infoblox poverila spoločnosť Forrester Consulting, aby preskúmala potrebu lepšej viditeľnosti na zlepšenie zabezpečenia siete. Spoločnosť Forrester uskutočnila online prieskum s viac ako 400 globálnymi IT lídrami zodpovednými za nákupy sietí a zabezpečenia. Spoločnosť Forrester zistila, že pre bezpečnosť siete je rozhodujúca viditeľnosť a integrácia bezpečnostných a sieťových tímov. Vylepšená viditeľnosť umožňuje tým, ktorí prijímajú rozhodnutia, zlepšiť sieťovú bezpečnosť a odozvu organizácie, automatizovať úlohy auditu/dodržiavania súladu a lepšie riadiť výkon siete a potreby plánovania kapacity.

Pripojte sa k viceprezidentovi Infobloxu pre produktový marketing Anthonymu Jamesovi a hosťovi Andre Kindnessovi zo spoločnosti Forrester a dozviete sa viac o:
• Ako lídri v oblasti bezpečnosti zvyšujú svoje investície do viditeľnosti siete, aby lepšie umožnili sieťové a bezpečnostné tímy a znížili náklady.
• Ako lepšia viditeľnosť zvyšuje bezpečnostné reakcie a schopnosti.
• Ako môžu základné riešenia s vysokým dopytom, ako sú integrované DNS, DHCP a IPAM, pomôcť zlepšiť zisťovanie siete, viditeľnosť, výkon a plánovanie kapacity.
Účastníci dostanú záznam z webinára, ako aj odkaz na stiahnutie vlastnej bezplatnej kópie štúdie Forrester „20/20 Visibility Clarify Network Security“.

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.