Easy Project – projektový softvér

ByIvan BREZIANSKY

Easy Project – projektový softvér

Každá spoločnosť chce efektívne a účelovo riadiť svoju podnikateľskú činnosť. Cieľom je maximalizácia zisku, optimalizácia nákladov a času.

Projektový manažment je definovaný ako aplikácia vedomostí, skúseností, nástrojov a techník, s cieľom uspokojiť potreby prijímateľa. Z tohto dôvodu je riadenie projektových činností veľmi dôležité.

Easy Project je softvérový produkt, ktorý vám zabezpečí aplikovanie projektového manažmentu do praxe.

Len správne naimplementovaný „ušitý“ produkt na mieru pre konkrétne potreby vašej spoločnosti, vám môže správne a spoľahlivo slúžiť.

Easy Project používa všetky bežne dostupné postupy, využívané v Project Management (WBS, Gantt, SCRUM, Kaban a ďalších) a to za veľmi priaznivých finančných podmienok.

Začnite šetriť a majte prehľad o tom,  ako sa využívajú vaše zdroje a peniaze.

Easy Project je flexibilný a pracuje na cloud platforme,  ako aj vo vašom serveri. Dovoliť si ho môže takmer každý – od malej firmičky až po korporátne riešenie.

Z pohľadu funkčností, spĺňa požiadavky, i veľmi náročných zákazníkov –  viď referencie a zároveň je jednoduchý na používanie, aby s ním vedeli pracovať i ľudia, ktorí sa musia vo svojej práci venovať aj iným činnostiam a povinnostiam.

Po vzájomnej konzultácií, implementujeme/pretavíme  všetky vaše požiadavky týkajúce sa projektových činností do softvéru, inak povedané, nastavíme vám šablónu/šablóny pre konkrétny projekt/projekty, či sa už jedná o výrobnú činnosť, stavebnú činnosť, vývoj software, plánovanie výrobných kapacít, alebo rôzne iné činnosti, ktoré potrebujete koordinovať a mať o nich prehľad.

Nastavíme oprávnenia a role pre jednotlivých členov projektu. Zobrazíme len potrebné a nevyhnutné položky tak, aby sme používateľovi čo najviac zjednodušili jeho prácu – zobrazíme mu napríklad len vykazovanie.

Vďaka Easy Project softvéru, získate prehľad o:

  • všetkých projektoch vo vašej spoločnosti,
  • o stave, v ktorom sa vaše projekty nachádzajú,
  • zistíte  vyťaženosť vašich zamestnancov,
  • projekty dokážete rozdeliť na viacero úloh, ktorých plnenie jednoducho kontrolujte,
  • získate tak veľmi prehľadný a efektívny nástroj na plánovanie vášho času a financií.

V hlavnej ponuke domovskej stránky, nájdete okrem ponuky projektov, úloh dokumentov aj kontakty  (zákazníkov, subdodávateľov…) či finančné výkazy projektov, vďaka ktorým získate obraz o finančných príjmoch, nákladoch či ziskovosti projektu, ak je to potrebné, prípadne implementujeme niektorý z viacerých modulov, ktoré sú na výber.

Nastavením a uvedením softvéru do používania samozrejme naša práca nekončí.

  • Zaškolíme váš personál, ktorý bude so softvérom pracovať.
  • Poskytujeme všetky druhy konzultácii v prípade potreby.

Pre lepšie vizuálne predstavenie softvéru, si pozrite video s prehľadom nových funkcií, prípadne si prečítajte viac v ponuke našich softvérových služieb.

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.