Pripravované vydanie Easy Redmine a Easy Project verzie 13

ByIvan BREZIANSKY

Pripravované vydanie Easy Redmine a Easy Project verzie 13

Radi by sme vás informovali, že inovovaná verzia Easy Redmine a Easy Project je takmer hotová a bude spustená v auguste. Zistite, čo obsahuje verzia 13 a podrobnejšie informácie o jej vydaní.

Čo prichádza vo verzii 13
+ Scrum Boards – jedinečný vizuálny nástroj pre vývoj produktov, ktorý podporuje tímovú spoluprácu a komunikáciu a vedie ich cez Scrum rituály. Bol navrhnutý podľa metodiky Scrum a pripravený v spolupráci s certifikovaným koučom scrum.org.

+ Prejsť na informačné panely – Rýchly prístup k vlastným informačným panelom, ku ktorým používateľ ešte nepristupoval. Umožňuje efektívnejšiu prácu a zvyšuje transparentnosť v rámci spoločnosti.

+ Nový dizajn – Aplikácie budú mať nový, nadčasový dizajn. Vzdušné a svieže. A v aplikácii sa bude udržiavať aj v nasledujúcich rokoch. Používateľské rozhranie však zostane rovnaké. Používateľ bude môcť okamžite prepínať tmavé a svetlé témy.

+ Funkcie z vedľajších verzií 12 – Vydali sme niekoľko menších vydaní z verzie 12 a chceme zdôrazniť nasledujúce funkcie: Knowledge Base 2.0, Asset and Configuration Management, Custom Kanban a ďalšie vylepšenia, ktoré používateľom uľahčia prácu. s obrázkami a vyhľadávaním.

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.