SQL Secure 3.4 je tu!

ByIvan BREZIANSKY

SQL Secure 3.4 je tu!

SQL Secure je špičkové riešenie v oblasti auditu a zabezpečenia MS SQL serverov. Pomáha identifikovať zraniteľné miesta konfigurácie a nastavenia prístupov v MS SQL Server. Stavuje východiskové hodnoty monitoringu, zásady zabezpečenia a upozorňuje na možné potenciálne riziká.

Použitím len jedného tlačidla, nakonfigurujete zásady zabezpečenia naprieč databázami MS SQL Servera a Azure SQL databáz, u ktorých je vyžadované zabezpečenie súladu s regulačnými normami, akými sú GDPR, HIPAA, PCI, CIS, SOX, DISA / STIG, NERC a FERPA.

Flexibilný systém umožňuje generovať hlásenia a varovania pred širokou škálou významných, podozrivých, alebo nežiaducich aktivít.

Čo je nové v aktuálnej verzii?

Vydanie SQL Secure 3.4 je zamerané na prostredia s najvyššou úrovňou zabezpečenia.

Aké vylepšenia prináša?

  • Policy and Security Checks – pridané šablóny DISA-NITS STIG pre MS SQL Server.
  • Snapshot Data Collection – jednouchší workflow pre Snapshot Data Collection.
  • User Premissions Report – rieši niekoľko problematických oblastí súčasne a to pomocou reportov. Neprehľadnosť nastavení má často dopad na slabú kvalitu a použiteľnosť používateľských povolení v systémoch.

Súčasní zákazníci, majú prístup k novej verzii prostredníctvom zákazníckeho portálu IDERA. Pre nových zákazníkov je zatiaľ k dispozícii skúšobná verzia na webe.

Viac o SQL Secure 3.4

Zdroj: IDERA

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.