Virtuálna konferencia: Spoznajte výhody bezpečnej digitálnej infraštruktúry

ByIvan BREZIANSKY

Virtuálna konferencia: Spoznajte výhody bezpečnej digitálnej infraštruktúry

Spoločnosti Veracomp a Exclusive Networks, pozývajú na konferenciu v interaktívnom online prostredí Virbela.

Určite sa veľa naučíte a nepochybne sa aj zabavíte. Zaregistrujte sa na najbližšiu konferenciu na ktorej spoznáte výhody bezpečnej digitálnej infraštruktúry.

Každý si praje transformáciu svojho biznisu, do spoľahlivého digitálneho prostredia. Kľúčovým prvkom však ostáva otázka ochrany a voľby kvalitných nástrojov na jej zabezpečenie. Dnešná firemná infraštruktúra je spravidla veľmi komplikovaná, nezaobíde sa bez kvalitného prepojenia.

Počas konferencie budú predstavené jednotlivé technológie a ich efektívna integrácia, vďaka ktorej posuniete zabezpečenie vašej spoločnosti na vyššiu úroveň. Čakajú na vás integrované riešenia v rámci rozčlenenia podľa bezpečnostného frameworku NIST 800-53 na:

✔️ identifikáciu,

✔️ ochranu,

✔️ detekciu,

✔️ reakciu,

✔️ následnú obnovu.

Konferencia sa koná 3. júna 2021 v čase od 9,00 do 13,00 hod.

Registrácia

Veracomp virtual conference

Čo je Virbela?

Virbela je softvér pre virtuálny zážitok na konferenciách určený na pripojenie používateľov, ktorí sú geograficky vzdialený od seba. Na prístup do virtuálneho priestoru je potrebné stiahnutie aplikácie a vytvorenie účtu. Po vytvorení sa môžete zúčastniť na eventoch či tešiť sa z pocitu nadobudnutého kontaktu s účastníkmi formou networkingu.

Vytvorte si svojho Avatara – vaše vizuálne stelesnenie a užite si interakciu s ostatnými účastníkmi. Avatari/účastníci môžu komunikovať prostredníctvom mikrofónu – rozhovoru, či v chate alebo hravých animácií – ako napríklad prejaviť emóciu či si spolu zatancovať.

Všetko ohľadom prihlásenia sa na virtuálnu konferenciu v prostredí Virbela, nájdete v sekcii Ako sa prihlásiť.

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.