Živý webinár: pohľad späť na kybernetické hrozby, malvér a ransomvér

ByIvan BREZIANSKY

Živý webinár: pohľad späť na kybernetické hrozby, malvér a ransomvér

TERMÍN: streda 15. decembra
ČAS: 8:00 PST | 23:00 EST | 16:00 GMT

Za posledné dva roky sa spôsob, akým pracujeme a žijeme, výrazne zmenil a uľahčil kybernetickým útokom ovplyvňovať každodenný život. Práca na diaľku spolu so sieťovými transformáciami, ako je zrýchlené prijatie pobočiek s podporou SaaS a SD-WAN, ďalej zvýšili potrebu robustného zabezpečenia a sledovania škodlivých aktivít. DNS je účinný základný bezpečnostný nástroj a poskytuje ideálne prostriedky na predchádzanie bezpečnostným hrozbám, ich zisťovanie a reagovanie na ne a zároveň poskytuje IT organizáciám prehľad o aktivite používateľov a zariadení, ktoré by im inak unikli.

Pripojte sa k nám na našom pripravovanom „Coffee Chat with Cricket and Krupa“, kde budeme diskutovať o prehodnocovanom roku o stratégiách na zníženie útokov ransomvéru, o lekciách, ktoré sa môžu správcovia naučiť z novo identifikovaného malvéru, a o celkovej dôležitosti kontroly nad rozlíšením DNS vašej organizácie.

Ako vždy, aj teraz strávime značné množstvo času odpovedaním na otázky publika.
*Aj keď pre toto podujatie nie je možné poskytnúť „virtuálnu kávu“, všetci účastníci dostanú darčekovú poukážku na kávu zdarma ako poďakovanie za to, že s nami strávili čas.

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.