.NET mesačník | marec 2023

ByIvan BREZIANSKY

.NET mesačník | marec 2023

Vedel si? Existuje rozdiel medzi pojmami „argument“ a „parameter“, hoci ich každý používa zameniteľne. Ako je vysvetlené v tejto otázke Stack Overflow: „Parameter je premenná v definícii metódy. Keď sa volá metóda, argumenty sú údaje, ktoré odovzdávate do parametrov metódy.” Teraz už viete, o čom sa môžete rozprávať s ostatnými vývojármi

.NET novinky
 Amplifying F# Project: Zmena pre F# ekosystém
 Podpora kódových priestorov pre JetBrains Rider (Beta)
 Oznamovanie ukážky .NET 8 1
 Aktualizácie ASP.NET Core v .NET 8 Preview 1
 EF Core 8 Preview 1: Surový, lenivý a načas
 Aktualizácia jazykovej stratégie .NET
 Predstavujeme rámec .NET Annotations Lambda Framework (ukážka)

Súvisiace programovacie návody a tipy:
 7 zdrojov, ktoré by mal vedieť každý webový vývojár – Vždy chýba nejaký zdroj pre tých, ktorí tvoria kompletné malé a stredne veľké webové stránky, či už ide o grafiku, zástupný text alebo nejaký drobný problém s CSS. Takže Louëlla Creemers uviedla, kde získať tieto dôležité zdroje pre webových vývojárov.
 SQL Coding Series – Advanced – SQL Coding Series od Women that Code pokračuje. Nalaďte sa na Sneha Saxena
 Retrospektíva Antipatterns – Má váš tím stále rovnaké argumenty? Existujú určité iniciatívy, v ktorých váš tím nenapreduje a vracia sa do starých koľají? Aino Corry píše o tom, ako sa antipatterny môžu objaviť na všetkých nesprávnych miestach, vrátane retrospektívy sprintu alebo projektu, ako aj o tom, čo s nimi robiť.
 Ako tím GitHub Docs používa projekty GitHub – Príspevky „Ako to robíme v…“ sú často tie najlepšie príspevky. V tomto prípade Steve Guntrip píše o tom, ako sa GitHub darí, keď používajú svoj vlastný produkt – GitHub Projects.
 The Ultimate Guide to JavaScript Error Handling – V tomto príspevku od Craiga Bucklera je toho o chybách v JS viac, než ste kedy chceli vedieť.

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.