Blog

ByIvan BREZIANSKY

Horúce letné správy od LieberLieber

LieberLieber neleží na pláži, ale predstavujeme sa na sympóziu INCOSE. Namiesto budovania hradov z piesku sme postavili verziu LemonTree s „analýzou hlbkovej závislosti“ a novou verziou nášho generátora kódu "Embedded…

ByIvan BREZIANSKY

Získajte SmartDraw pre svoj tím

Ako zákazník SmartDraw už viete, aké výkonné a jednoduché sú naše ponuky. Teraz uľahčujeme zdieľanie tejto sily so svojím tímom pomocou cenovo dostupných balíkov produktu. A aby sme vám život…

ByIvan BREZIANSKY

Redgate predstavuje novú funkciu skenovania údajov v SQL Data Katalógu

SQL Data Catalog teraz poskytuje ešte inteligentnejšie návrhy na klasifikáciu údajov prostredníctvom svojej novej funkcie skenovania údajov. Pri pohľade na samotné údaje, skenovanie využíva regulárne výrazy a dátové slovníky, ktoré…

ByIvan BREZIANSKY

REDGATE online aktivity na Júl

Optimalizácia výstrah v SQL Monitor Utorok 6. júla, 16:00 - 16:30 SELČ Ak dostávate z SQL Monitoru príliš veľa upozornení a chceli by ste v nich urobiť poriadok, pripojte sa…

ByIvan BREZIANSKY

Ste pozvaní na našu pripravovanú živú ukážku. Dátum: utorok 6. júla 2021 Čas: 11:00 PT | 13:00 CT | 14:00 ET Pripojte sa k nám na zistíte ako môže Aqua…