Blog

ByIvan BREZIANSKY

Posilnite svoju sieťovú obranu pomocou detekcie a odozvy DNS: Zaregistrujte sa teraz a získajte prehľad a dozviete sa viac o výhodách ochranného modelu DNS

TERMÍN: streda 26. júla ČAS: 10:00 BST | 11:00 SELČ | 14:30 IST V dnešnom neustále sa meniacom prostredí hrozieb musia podniky prispôsobiť svoje bezpečnostné stratégie, aby účinne chránili svoje…

ByIvan BREZIANSKY

Climb Channel Solutions Partners s AppOmni

Climb Channel Solutions Partners s AppOmni, ktorý ponúka viditeľnosť dát a bezpečnosť riešení SaaS Sme nadšení, že môžeme oznámiť nové partnerstvo s poskytovateľom zabezpečenia SaaS, AppOmni. S AppOmni teraz Climb…

ByIvan BREZIANSKY

Cimcor júnové novinky 2023

CWPP: Odomknutie sily cloudu Keďže trh pokračuje v migrácii z tradičného staršieho a lokálneho na natívne cloudové, aplikácie musia byť prerobené – a to nie je také jednoduché ako jednoduché…

ByIvan BREZIANSKY

Rozlúčte sa s ransomvérovými útokmi

Kasten K10 V6.0 je teraz k dispozícii! Kasten K10 V6.0 poskytuje ochranu pred ransomvérom na podnikovej úrovni pre Kubernetes. Najnovšie vydanie Kasten K10 prináša integráciu dát a ciest správy s…

ByIvan BREZIANSKY

Erratum: Zúčastnite sa našej prezentácie na IAMG 2023.

Umelá inteligencia (AI) prostredníctvom hlbokého učenia ponúka nové príležitosti na riešenie zložitých problémov, ako je štrukturálne geologické modelovanie. V tejto práci navrhujeme použiť hlbokú generatívnu adversariálnu sieť (GAN) na generovanie…