Blog

ByIvan BREZIANSKY

OpenUpdate: Cacti servery, softvérové trendy + všetko o AlmaLinux 9.1

Tento týždeň si prečítajte o: • Cacti servery sú napadnuté, pretože väčšina nedokáže opraviť kritickú zraniteľnosť. • Automobilový systém Linux predstavuje na veľtrhu CES 2023 vozidlo s technológiou Open Source…

ByIvan BREZIANSKY

Zlepšite výkon svojho servera SQL pomocou odborných tipov od Pinal Dave

Ste DBA alebo vývojár pracujúci so serverom SQL Server? Ak áno, nebudete chcieť zmeškať toto webové vysielanie na požiadanie s Pinal Dave. V tomto webovom vysielaní vám Pinal ukáže tri…

ByIvan BREZIANSKY

Živý webinár: Získajte informácie o osvedčených postupoch pre efektívnu architektúru zabezpečenia DNS

TERMÍN: streda 15. februára ČAS: 10:00 GMT | 11:00 SEČ | 15:30 IST Systém názvov domén (DNS) je v podstate centrálnym nervovým systémom internetu – každý ho potrebuje, aby fungoval,…

ByIvan BREZIANSKY

Webinár Print.Copy.Scan – Umango 23 (EN)

Radi by sme vás pozvali na náš prvý webinár v roku 2023, kde sa s vami podelíme o ukážku vzrušujúcich nových funkcií, ktoré čoskoro spustia s Umango v23 vrátane: •…

ByIvan BREZIANSKY

Exkluzívna udalosť Adobe: Pripojte sa k nám a objavte digitálne trendy 2023

Spoločnosť Adobe a eConsultancy každoročne uskutočňujú prieskum medzi tisíckami podnikateľov na celom svete o digitálnych trendoch, ktoré považujú za priority v nadchádzajúcom roku. Pozývame vás na prvý pohľad na túto…